KORPORATIVNI IDENTITET/IMIDŽ

 

Korporativni identitet je "lice" firme koje se prepoznaje jedinstevenim sklopom boja, simbola i tipografije. Korporativni identitet je prvi vizuelni kontakt koji opisuje vašu firmu ili proizvod. Najkraće rečeno, identitet neke organizacije jeste ono što ona u suštini jeste tj. To su verovanja, stavovi, kultura. S druge strane, imidž jeste slika koju javnost ima o nekoj organizaciji ili ličnosti.

IZRADA, UNAPREĐENJE I AŽURIRANJE WEB SAJTOVA

Preduzetnička zajednica i mali privredni subjekti nemaju dovoljno mogućnosti da se kontinuirano bave svojim promotivnim aktivnostima posebno na Internetu. Zbog navedenog, naša želja je da sa osnovnim paketom WEB podrške unapredimo stepen njihovog poslovanja, vidljivost proizvodnog portfolia i omogućimo im umrežavanje sa zainteresovanom poslovnom zajednicom. I za kompleksnije korisničke zahteve naš konsultantski tim, kreiraće IT rešenja koja će ih maksimalno ispoštovati.
WEB sajtovi izrađeni u jednom trenutku vremena i zatim zapušteni, predstavljaju izvor dezinformacija i snižavaju poslovni kredibilitet privrednih subjekata. U sklopu naših redovnih aktivnosti, u mogućnosti smo da preuzmemo brigu o vašoj postojećoj prezentaciji i drugim WEB sadržajima i bavimo se njihovim daljm unapređenjem u skladu sa vašom poslovnom strategijom.

IZRADA I ODRŽAVANJE BAZA PODATAKA

 

Prikupljanje, obrada, distribucija i skladištenje podataka u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima, predstavlja našu uslugu namenjenu korisnicima koji u svom poslovanju imaju potrebu upravljanja velikim količinama podataka. Posebno želimo da istaknemo mogućnost povezivanja baza podataka sa određenim WEB servisima koje smo u stanju da ponudimo zainteresovanim klijentima.

IZRADA KNJIGE GRAFIČKIH STANDARDA

I ZAŠTITA LOGOTIPA

 

KREIRANJE MARKETINŠKE STRATEGIJE FIRME, PLANIRANJE I IZRADA MARKETING PLANA
Kreiranje kampanja i edukacija tržišta o vašim proizvodima/uslugama realizuju se kroz izradu i sprovođenje adekvatnih marketing strategija i akcionih planova. U marketing planu se planira KO će činiti ŠTA, KADA, GDE i KAKO, a sve u cilju pristupanja ciljanom tržištu.
- kako pridobiti i zadržati kupca
- od proizvoda do brenda
- upravljanje odnosima sa kupcem

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

 

Jedno od najvažnijih pitanja na koje odgovor koji traži svaki ponuđač usluge/proizvoda jeste ’’Šta je tražena roba/usluga na tržištu i koje su njene karakteristike’’?. Naš konsultanstki tim je u stanju da vam da odgovore na ta pitanja u domenu vašeg proizvodnog portfolia kao i da vam pomogne u kreiranju adekvatnog plana prodaje i medijskog (promotivnog) nastupa na tržištu.

USLUGE IZ OBLASTI MARKETINGA, MENADŽMENTA I KOMUNIKACIJE

PROJEKTOVANJE, FORMIRANJE I ODRŽAVANJE KOMUNIKACIONIH MREŽA

 

Povezivanje korisnika, aplikacija i drugih sadržaja unutar prostora u kojem funkcioniše poslovni subjekt ili na različitim lokacijama, predstavlja našu uslugu namenjenu svima koji imaju potrebu za povezivanjem više radnih jednicija u svojim proizvodnim procesima, ma koliko one bile disperzne.

IMPLEMENTACIJA ''CLOUD'' REŠENJA

 

Filozofija ’’Cloud’’-a (engl.reč: oblak) u računarskoj sferi ogleda se u skladištenju podataka, servisa i drugih neophodnih aplikacija na udaljenim ’’serverskim stanicama’’ kojima se pristupa putem Interneta prenosnim mobilnim uređajima (mobilnim telefonima, tabletima, prenosivim računarima). Na taj način veliki broj korisnika na terenu može pristupiti podacima putem Interneta koristeći samo svoje mobilne uređaje i odgovarajući protokol za pristup serverima. Cloud rešenja najzahvalnija su za one privredne subjekte koji imaju podatake na svojim serverima koji su kontinuirano neophodni poslovnim saradnicima ili potencijalnim kupcima/korisnicima na terenu. Uvođenjem cloud rešenja, smanjuju se troškovi funkcionisanja poslovnih subjekata i smanjuje rizik skladištenja podataka. Posebno naglašavamo mogućnost impelmentacije ovakih sistema za naše korisnike uz programiranje korisničkih ’’android’’ aplikacija za mobilne uređaje uz čiju pomoć bi se sistemu pristupalo.
 

REALIZACIJA MARKETINŠKIH AKTIVNOSTI – MENADŽMENT PROJEKATA

 

Katalozi, štampani materijal, bilbordi, dizajn logotipa, fotografije, štampa na vozilima, web sajtovi, web kampanje,  reklamne kampanje (on-line i off-line)