Obuka o tranziciji na ISO 9001:2015 održana u Privrednoj komori Beograda

U četvrtak, 02.06.2016. NACOR je održao obuku o tranziciji ISO 9001:2008 na ISO 9001:2015. U modernoj konferencijskoj Sali Privredne komore Beograda, predstavnici iz privrednog sektora, lokalnih samouprava i javnih preduzeća ucestvovali su u obuci. Obuka je bila audiovizuelnog karaktera. Svima je bio dostupan material na CD-u koji su mogli da prate na računarima kao i prezentacija na velikom platnu.
Obuka je bila interaktivna.

Svako je davao lične primere iz svog sektora i branše i viziju kako bi trebalo izvršiti tranziciju u svojim preduzećima.


Prvi, uvodni deo, podrazumevao je navođenje svih novina.


Potom je usledila pauza za kafu, nakon čega je prezentovana uporednom metodom svaka izmena po tačkama standarda sa fokusom na mišljenju zasnovanom na riziku. Polaznici su za svaku promenu dobili primere obrazaca ili druge dokumentacije.


Potom je serviran ručak gde su učesnici imali prilku da međusobom razmene mišljenja.


Poslednja faza ove osmočasovne obuke podrazumevala je diskusiju i mali test provere znanja gde su prisutni pokazali izvandredan rezultat.

Po proveri znanja i proceni zadovoljstva korisnika obukom uručeni su i sertifikati svim polaznicima.

  • facebook-square
  • twitter-bird2-square

© 2012-2019 by NACOR. All rights reserved.                                                                                      No animals were harmed while making this website