Poslovna mreža "Zajedno"

Poslovna mreža “Zajedno” okuplja profesionalna NVO i preduzeća različitih delatnosti, koji svojom stručnošću i iskustvom doprinose razvoju oraganizacija javnog i privatnog sektora, kroz pružanje specijalizovanih usluga iz velikog broja oblasti. Mreža „Zajedno“ je potreba i proizvod sakupljanja kvaliteta na jedno mesto.
Kako svaka organizacija ima potrebe za unapređenjam na više nivoa, razvila se ideja o kreiranju mreže kako bi klijentima mogla da se ponudi usluga najboljeg kvaliteta od strane jednog dobavljača koji postaje dugoročni partner svakog klijenta.

 

“Tim koji je okupljen oko BCV i poslovne mreže ZAJEDNO jeste pre svega skup izvanrednih ljudi, a onda i profesionalaca u svojim segmentima poslova. Mi „čujemo“ i imamo znanje da pomognemo!“
Dejan Jekić
Osnivač konsultanske kuće BCV i poslovne mreže ZAJEDNO

JAVNI SEKTOR SRBIJE

Putem usluga koje su koncipirane da zadovolje potrebe javnog sektora Srbije, omogućava se razvoj privrede, konzistentne reforme javnih preduzeća, i uspevaju da se stvore uslovi za napredak, razvoja poslovanja i investicije

MARKETING

Marketing je koncept poslovanja orijentisan prema klijentima. U ovom konceptu, projektovanje proizvoda i usluga počinje od potreba potrošača, a kao cilj delovanja postavlja se zadovoljstvo potrošača. Marketnig koncept dobija sve više pristalica zbog dobrih rezultata koje postiže.

PRIVATNI SEKTOR SRBIJE

Članovi mreže „Zajedno“ pružanjem svojih usluga pomažu privatnom sektoru Srbije da se razvija, poboljšava svoj učinak i koristi sve raspoložive potencijale.

REFERENCE

Na ovoj stranici možete pronaći neke od klijenata koji su članovima mreže „Zajedno“ pružili mogućnost da opravdaju ukazano poverenje kroz pružanje usluga koje su za rezultat imale postizanje željenih ciljeva klijenata.