top of page

Profil NACORa

Inicijalno osnovan 2007. godine, a zvanično registrovan pre više od decenije, NACOR je vodeća organizacija u oblasti standardizacije i regionalni centar koji pruža usluge prilagođavanja vašeg poslovanja međunarodnim standardima menadžmenta, uz poštovanje domaće zakonske regulative i svih relevantnih direktiva.

Usled povećanog obima poslovanja sa inostranstvom i približavanja Evropskoj Uniji, za sve organizacije javnog i privatnog sektora, primena međunarodnih standarda je postala obaveza ili neophodnost.

Kako bi proces prilagođavanja bio što jednostavniji i brži, NACOR angažuje veliki broj stručnjaka i tehničkih eksperata koji, pored poznavanja zahteva međunarodnih standarda, poznaju i vašu delatnost.

Nekoliko stotina uspešno okončanih projekata u regionu, čiji kvalitet su potvrdila sertifikaciona tela iz Nemačke, Španije, Švajcarske, Velike Britanije, Austrije, USA i drugih država, su garant kvaliteta rada našeg centra i potvrda da odabir naših stručnjaka predstavlja pravi korak na putu ka poslovnoj izvrsnosti.

Takođe, NACOR je i jedina konsultantska kuća koja izdaje časopis u oblasti standradizacije - "Nacor Consulting"

Iva Vučković

„Postizanje najvišeg kvaliteta u pružanju usluga i apsolutno zadovoljstvo svih naših klijenata su poslovni imperativi NACOR grupacije“
 

Osnivač NACOR-a

Iva Vučković

bottom of page